You are here: Events / Workshop Zakelijk Duits

Training / Workshop
Language Institute Regina Coeli

E: m.coolen@reginacoeli.nl

Language: Nederlands / Duits
Date: 08 Nov 2023
Time: 17:30 - 18:15
Entry fee: 0

Location:

HTC 85 - Vitality Hub

Register Now

Leer hoe je ‘gründlich’ voorbereid in gesprek kunt gaan met Duitse zakenpartners tijdens de workshop Zakelijk Duits van Regina Coeli. De Nonnen van Vught komen voor deze workshop naar de High Tech Campus, waar ze inmiddels een eigen trainingslocatie hebben in de Vitality Hub (HTC 85).

Hoe staat het met jouw Duits? Kun jij in het Duits vertellen wat je bedrijf doet? Of hoop je altijd maar dat je je kunt redden met Engels en probeer je het desnoods met Nederduits gecombineerd met een grote glimlach?

Tijdens de workshop kun je onder leiding van taaltrainers Jule en Simone uit Duitsland oefenen met je Duits (of er een begin mee maken) en leer je meer over de Duitse zakencultuur en omgangsvormen. Hoewel veel Duitsers inmiddels goed Engels spreken, heeft het vaak toch de voorkeur om Duits te spreken. Daar kun je maar beter op voorbereid zijn als je richting Duitsland gaat, toch?

Doorgaans verzorgt Regina Coeli trainingen Nederlands op de High Tech Campus. De Duitse grens is zo dichtbij en de Duitse markt zo interessant voor Nederlandse technologische bedrijven, dat er binnenkort ook een training Zakelijk Duits start. 

Receive the latest insights, news & events

Subscribe to our biweekly newsletter